Die Eier Von Satan

miercuri, 9 februarie 2011

Tool - Die Eier Von Satan




.... presupunem ca toata lumea care citeaste aici a si ascultat melodia. Ceea ce ati auzit a fost un barbat recitand hotarat in germana si o multime aclamand. Pe cei mai multi dintre voi sunt sigura ca v-a dus cu gandul la Hitler. Pe mine personal m-a dus cu gandul la Hitler si la discursurile sale politice. Sunetul din fundal seamana cu o presa hidraulica, iar multimea urland si aplaudand creste in volum ca si versurile citite cu ferocitate. Aceste efecte combinate fac sunetul melodiei ca unul militant.

Cu toate acestea, in timp ce cuvantul "Satan" in titlu poate sugera faptul ca versurile au un continut agresiv, versurile nu sunt decat o reteta pentru o prajitura mexicana numita "The Balls (Eggs) of Satan."

De-a lungul discursului este auzit spunandu-se fraza "Und kine Eier" ceea ce inseamna "Si nici un ou", iar de aici devenim putin confuzi. "Eggs" in realitate chiar reprezinta poporul evreu. Asa cum, fara oua, reteta unei prajituri este fada si fara evrei o cultura este insipida.

In final, aceasta melodie este o declaratie politica si un deget aratat spre americani, care vor asocia imediat un vorbitor german cu Hitler chiar fara sa stie continutul textului.

Versurile melodiei traduse in engleza:

The Eggs/Balls of Satan

Half a cup of powdered sugar
One quarter teaspoo salt
One knifetip Turkish hash
Half a pound butter
One teaspoon vanilla-sugar
Half a pound flour
150 g ground nuts
A little extra powdered sugar
... and no eggs

Place in a bowl
Add butter
Add the ground nuts and
Knead the dough

Form eyeball-size pieces from the dough
Roll in the powdered sugar
And say the Magic Words:
"Sim sala bim bamba sala do saladim"

Place on a greased baking pan and
Bake at 200 degrees for 15 minutes
... AND NO EGGS

Bake at 200 degrees for 15 minutes
... and no eggs.


Si pentru ca tot vorbeam de muzica, nu de mult timp am format un blog "muzical" deschis pentru toata lumea (cine doreste sa scrie imi poate lasa un comentariu cu adresa de email, iar eu ii dau invitatie). Blogul este o idee mai veche pe care, din pacate, nu am putut sa o pun in practica singura deoarece vroiam si vreau sa fie cat mai divers, sa nu se axeze doar pe cateva stiluri de muzica. Din fericire, la al 2-lea Blogmeet din Calarasi am gasit oameni interesati de acest lucru si astfel a luat nastere blogul de muzica. Acesta este blogul.

~ 2 comentarii: ~

Dan says:
at: 19 aprilie 2011 la 00:59 spunea...

Succese cu blog-ul muzical cat si cel personal!

Alexandra says:
at: 19 aprilie 2011 la 01:01 spunea...

multumesc frumos

Imagini pentru teme create de sndr. Un produs Blogger.

Popular Posts