Strumf

joi, 11 martie 2010

Caut ca disperata de luni bune torrent ori site-uri de unde pot lua/ pot vedea strumfii. Cred ca va amintiti de ei(cei ce i-ati prins). Au fost desenele animate preferate in copilarie. Nu stiu exact de ce, cred ca eram prea mica pentru a putea distinge aceste lucruri. Cam asta este si motivul pentru care acum vreau sa ii revad. Vreau sa imi dau seama de acel ceva ce m-a atras atat de mult atunci. Stiu ca nu se pot compara cu prostiile din ziua de azi. Mi-am amintit de ei cand am vizionat, si am fost chiar deceptionata, de prostiile ce vor sa se numeasca desene animate difuzate astazi la televizor. Pai asa desene urmaream noi la vremea noastra? Poate lumea a evoluat atat de mult in cativa ani incat eu nu mai pot tine pasul.Tot ce am gasit au fost 5 episoade pe un site ( peteava.ro) insa mai vreeeau. Da, stiu, sunt un cautator groaznic. Niciodata nu gasesc ceea ce caut, desi, de cele mai multe ori, lucrul cautat se afla in fata mea. Apreciez ajutorul vostru. Va multumesc!


Ahh...
Multumesc Maria ca mi-ai amintit de ...



Acestea imi rascolesc multe amintiri placute si presimt ca nu ma mai pot opri daca incep acum o discutie despre vechile desene animate. Asa ca.. Stop!

~ 6 comentarii: ~

Maria says:
at: 11 martie 2010 la 21:30 spunea...

omgomg, era un desen idiot pe care il ADORAAAAM!!! "Gandacioii" or smth like that. Doamne, nu gasesc nimiiiic si turbeeez pentru ca adoram desenul ala si il adoram pe tipu' care era facut din fraghii si porcarii de genul asta. Ce viata trista. T___T

Maria says:
at: 11 martie 2010 la 21:32 spunea...

OMFG, am gasiiiit!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ohi52r8fGGE


ahahaaa :x

Alexandra says:
at: 11 martie 2010 la 21:33 spunea...

Da, imi amintesc
Mie mai imi placea mult si "Lumea lui Bobby" si mai sunt cateva la care imi scapa numele acum.
Ruxandra are fox kids play si au toate desenele astea vechi
vreau si eu :(

A says:
at: 11 martie 2010 la 21:40 spunea...

Hei, banana!
Ii stiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiu! Vreau sa ma mai uit la ei! Cand eram mica ma uitam intruna la el si acum se potriveste cu mania fructelor prin care trec!

Palarie says:
at: 12 martie 2010 la 19:24 spunea...

@Maria, erau geniali :X
@Alexandra, am un episod in romana din Lumea lui Bobby. Il vrei? :D

Fox Kids-ul avea numai desene geniale, insa a fost cumparat de Disney si s-a ales prafu de ele. La fel si cu Cartoon Network. Era Tom si Jerry, Looney Tunes, Road Runner, Familia Flinstone.
Erau geniale!! :D

Alexandra says:
at: 12 martie 2010 la 21:25 spunea...

da, multumesc:D

Imagini pentru teme create de sndr. Un produs Blogger.

Popular Posts