Back to basics

duminică, 23 august 2009

Suntem intr-o continua schimbare. Fiecare zi ce trece, oricat de la fel fata de ziua precedenta este, nu poti spune ca sunt identice. Dar totusi, o zi este prea lunga. Nu pot sa dau acest exemplu.
Ca si o melodie pe care o asculti. Ai spune ca este aceiasi. O melodie nu isi poate schimba versurile singura de pe o zi pe alta. Nu? Dar iti spun ca este ceva schimbat. Nu, nu in melodie, ci in tine. Asculti pentru prima data melodia, iar a doua oara crezi ca o cunosti dar nu e deloc asa. Ceva s-a schimbat in tine, dar nu iti poti da seama ce. Aceasta este o justificare a schimbarii noastre neincetate.
Apoi vin acele zile, cum a fost si aceasta duminica, cand retraiesti momente din copilaraia ta, momente ce atunci nu insemnau nimic, nu le acordai nici o importanta, dar acum, cand ai crescut, iti dai seama ca erau mai mult decat zile pierdute. O pizza, un pepsi, un calculator, un verisor, 2 jocuri noi si iata! Totul este ca pe vremuri. Doar noi doi diferiti. Noi doi mai mari, mai maturi poate, dar cui ii pasa? Mie nu. M-am simtit acelasi copil de odinioara.
Acum am recitit ce am scris mai sus, cred ca ma contrazic pe mine insumi. Nu stiu...nu pot ... sa exprim ceea ce simt acum. Dar las asa. Eu voi intelege atunci cand voi reciti.

~ 2 comentarii: ~

N-am :) says:
at: 24 august 2009 la 13:31 spunea...

tre sa constientizezi diferentele ca sa poti fi iar ca oadinioara cu aceeasi persoana.
Vad ca tu chiar traiesti toate "chestiile".

Alexandra says:
at: 24 august 2009 la 15:44 spunea...

nu cred ca vreau sa fie cum era atunci cu acea persoana pentru ca acum suntem mai apropiati si imi place mai mult aceasta apropiere

Imagini pentru teme create de sndr. Un produs Blogger.

Popular Posts