Masini/Oameni

miercuri, 15 iulie 2009

Suntem ca niste masinarii. Sau aproape..... Atunci cand un lucru se strica, il reparam. Daca este mult prea stricat, il inlocuim cu altul. Suntem prea superficiali, cautam perfectiune intru' totul. Dar ce faci atunci cand iti dai seama ca ea nu exista? La masinarii, da, poate exista, dar la noi, la oameni? Suntem niste stricati. Incercam in continuu sa ne reparam, avem grija sa nu ne stricam mai rau decat suntem. Cautam perfectiunea pentru a fi acceptati. Sa fim placuti de cei ce ne "cumpara". Sa evitam momentul cand vom fi aruncati la gunoi. Dar uitam esentialul. Perfectiunea, la un moment dat, duce la monotonie. Micile defecte fac totul mai dinamic, mai viu. Asta ne diferentiaza strict de roboti, de masini, de multe. Lasa totul sa vina de la sine, lasa-te purtat de val, nu mai acorda atentie celor ce nu merita. Fii ceea ce esti!

~ 4 comentarii: ~

Alecs says:
at: 15 iulie 2009 la 13:50 spunea...

Hey, imi place ce ai scris tu aici.

N-am :) says:
at: 16 iulie 2009 la 23:39 spunea...

un singur lucru am de obiectat.. "perfectiune duce la monotonie".
Nu e adevarat, insasi definitia perfectiunii contrazice asta. Perfect inseamna si sa nu ajungi la monotonie prin personalitatea-ti.
Dar e prea realitiv din pacate pentru a dezvolta subiectul.

Hmm, sunt mai multe puncte de vedere ce le privim diferit..:
"fii ceea ce esti", da, asa e cel mai simplu si recomandat, insa cand esti un stricat, daca vrei sa faci ceva cu viata ta si nu poti sa "te repari" atunci "esti ceea ce trebuie"
Are esenta buna postul :)

N-am :) says:
at: 16 iulie 2009 la 23:40 spunea...

un singur lucru s-a transformat ulterior in mai multe :D
Ma ierti tu sper.

Alexandra says:
at: 17 iulie 2009 la 14:40 spunea...

nici o problema
esti iertat :)

Imagini pentru teme create de sndr. Un produs Blogger.

Popular Posts