Myths and photographs

duminică, 10 aprilie 2011

Este greu sa descrii o lucrare de-a ta, cuvintele parca iti sunt de prisos cand incerci sa exprimi sentimentele care zac pe taramul de adancime al sufletului, un taram al tainei si visului. Fotografiile facute sunt fereastra catre acest taram, ilustreaza calatoria in sine, o calatorie in necunoscut. Prin urmare, nu voi vorbi despre lucrarile mele, ci voi expune lucrarile unui prieten, in fata unui public care sa se intrebe “De ce? Despre ce este vorba aici? Ce se intampla..?”, un public ce vrea sa inteleaga povestea din spatele acelei fotografii deoarece ceea ce nu se vede este mult mai important decat ceea ce se vede, iar ceea ce nu e spus este mult mai important decat ceea ce e spus.

Fotografiile lui sunt inchisori de-o clipa, locuri ale unei comunicari subtile, codate, fiind meritul lui ca a relevat semnificatiile metaforice ale unui loc comun al lumii. Gasesc lucrarile lui ca niste parti de emotie puternice, unde fiecare are in spate o poveste creata de un context sau chiar de el. Indiferent cum este imaginea, devine unica si puternica.


~ 4 comentarii: ~

Maria says:
at: 11 aprilie 2011 la 17:08 spunea...

Eu imi dau jos palaria in fata a tot ceea ce inseamna arta de calitate ( nu chestiile gen modern art - "I could do that too!" - "Yeah, but you didn't." :)) )... Si in postarea asta regasesc doua feluri de arta - scrisa si vizuala. Bravos! *tears of joy*

Apropo... He must be very special to you. :D

Alexandra says:
at: 25 aprilie 2011 la 01:30 spunea...

merci, ma bucur ca iti place :P

Anonim
at: 10 mai 2011 la 23:15 spunea...

Buna Alexandra,

O imagine foarte buna care nu poate decat sa transmita: "Atentie talent! " :)

Felicitari!

Alexandra says:
at: 10 mai 2011 la 23:21 spunea...

ma bucur ca esti de acord cu mine :)

Imagini pentru teme create de sndr. Un produs Blogger.

Popular Posts