Paint the silence

duminică, 7 martie 2010

E ciudat cum obsedez lumea cu melodiile ce le aud la mine. Mi s-a intamplat iar. Muzica ocupa un loc important in viata mea si sunt atrasa de ea in mod instinctiv, desi nu detin vocea necesara, ori oricare calitate muzicala, pentru a va incanta urechile cu muzice mea. Pur si simplu imi place sa o ascult. Este vocea spiritului meu care si-a gasit adevaratul loc. Probabil ca sunt idealista si imi aflu satisfactia in acest gen de arta. Imi regasesc linistea ascultand muzica buna. O consider un catalizator pentru calatoriile mele reale sau imaginare.
Sigur a uitat, probabil nu inseamna nimic. Promisiunile nu se sterg din inimile oamenilor. Ele raman acolo pentru totdeauna.
Ma bucur ca cineva imi asculta melodiile postate si ca nu sunt puse in zadar.
Aceasta este o melodie, pe care o stiu la randul meu de la cineva, ce am redescoperit-o acum cateva zile de cand o tot ascult. Sa ma exprim in termenii folositi pe aici: ma obsedeaza.

Asculta mai multe audio Muzica


~ 3 comentarii: ~

Alecs says:
at: 7 martie 2010 la 19:39 spunea...

"Tu (acum ii dam drepturi de autor Ruxandrei) fiinta numita Alexandra alias Oaie" care m-ai facut sa ii descopar pe The Fray si pe Better Than Ezra, care de fiecare data imi arati melodii geniale (gen Rootless Tree).
Muzica te relaxeaza si te ajuta sa uiti de multe chestii. De asemenea muzica te si ajuta in unele situatii, uneori iti da curaj cand ai nevoie sa faci ceva, te scoate din stari blegoase sau pur si simplu te face sa zambesti. Ca si tine, nici eu nu as putea traii fara muzica.

" Vreau sa-mi impart poza cu tine..." - vezi ca te face sa razi :>

Maria says:
at: 7 martie 2010 la 19:41 spunea...

Nu fi culmeaaaaa, spune-i. Te rog eu, spune-i. Incearca sa nu faci aceeasi tampenie pe care am facut-o si eu cu prea multe persoane. E dureros rau.

Maria says:
at: 7 martie 2010 la 20:38 spunea...

http://silent-waltz.blogspot.com/2010/03/ha-ha-ha.html

Cu dedicatie! =))

Imagini pentru teme create de sndr. Un produs Blogger.

Popular Posts