Coltul meu

vineri, 6 noiembrie 2009

Intr-un post anterior promiteam poze, pozele din care am ales poza pentru fizica. Insa apoi s-a intamplat dezastrul si nu mai am nici o poza. Scuze.
Intre timp am aflat si surprizele ce implica fotografiile mele. Prima surpriza a fost o diploma ce "Prin prezenta adevereste ca d-ra Alexandra a reusit sa invete alfabetul fotografiei si a ramas cu ceva. Ceva de care nu o sa scape toata viata. Pasiunea pentru fotografie." Aceasta diploma contine 5 din pozele mele + pozele colegilor de curs.
A doua surpriza am descoperit-o abia ieri deoarece lucrurile s-au amanat foarte mult. Saptamana care urmeaza este saptamana liceului, liceul implinind 125 de ani de existenta. Din acest motiv vor avea loc diverse concursuri/actiuni in liceu. Printre ele se numara si o competitie foto. Fiecare clasa participanta isi va crea un panou, iar ceilalti elevi vor vota poza cea mai buna. Astfel de la fiecare clasa va fi un castigator. De asemenea fotografiile vor fi pastrate, vor avea loc astfel de competitii in fiecare anotimp, iar peste 2 ani (cand vom termina noi) speram sa reusim sa facem un calendar.
Mi-am amintit, am o tentativa de peisaj de toamna in acest calculator. Spun tentativa pentru ca, in ciuda faptului ca poza este facuta toamna, nu arata a toamna:

Si inca o incercare:

~ 4 comentarii: ~

A says:
at: 6 noiembrie 2009 la 21:15 spunea...

Nu e de la fiecare clasa :|. Eu am inteles ca vor fi doar trei. Pnetru ca sunt trei luni toamna, trei iarna si etc.

Alexandra says:
at: 6 noiembrie 2009 la 21:19 spunea...

nu inteleg, ce nu de la fiecare clasa?

Di says:
at: 8 noiembrie 2009 la 13:13 spunea...

frumoase poze :)

Alexandra says:
at: 8 noiembrie 2009 la 15:11 spunea...

multumesc

Imagini pentru teme create de sndr. Un produs Blogger.

Popular Posts